Joulu lähestyy ja syksyn toimintakausi lähenee loppuaan

Tyttöjen Talon joulupuuhat on aloitettu ja ensimmäiset joulutortut leivottu! Tämä tarkoittaa sitä, että syksyn toimintakauden loppu lähenee ja toiminta jää joulun ajaksi tauolle. Vuodenvaihteen jälkeen niin vanhat kuin uudet ryhmätoiminnot käynnistyvät viikolla kolme, kevään ryhmätoiminnoista tiedotamme enemmän lähempänä ajankohtaa.

Loppuvuoden ajankohtaiset

  • Itsenäisyyspäivä viikolla Talo on kiinni maanantaista 4.12. keskiviikkoon 6.12. Torstaina Toimintatorstai ja Teehetki ja perjantaina Hyvä Päivä-ryhmä kokoontuvat normaalisti omilla paikoillaan.
  • Syksyn ryhmätoiminnot päättyvät keskiviikkona 13.12 pidettävään Puurojuhlaan. Päivällä vietämme Puurojuhlaa yhteistyökumppaneidemme ja tukioidemme kanssa ja avointen ovien aikaan yhdessä Talon kävijöiden kanssa.
  • Torstaina 14.12. leivomme yhdessä jouluisia herkkuja klo 15.00-17.00, minkä jälkeen jatkamme iltaa joululaulujen parissa klo 17.00-18.30.
  • Ryhmätutustumis- ja likkalähtöajat ovat loppuvuoden osalta täynnä. Ryhmät ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan Talon taas ensi vuoden puolella!

Ihanaa joulun odotusta toivottaa Tyttiksen naiset!

Ajankohtaista