Lukkari

matiketopelasu
10:00
15:00

maanantai

  • Naiseksi - Seksuaalineuvonta 14.8.2017 alkaen maanantaisinNaiseksi seksuaalineuvonta on suljettu kesän ajan. Seksuaalineuvonnassa voi keskustella omaan seksuaalisuuteen, kehoon, parisuhteeseen tai muuhun hyvinvointiin liittyvästä asiasta. Vastaanotto on avoinna jälleen maanantaisin 14.8. eteenpäin klo 9-15 välillä. Maksutonta neuvontaa ja ohjausta tarjotaan 12-28 vuotiaille tytöille ja nuorille naisille ilman ajanvarausta. Seksuaalineuvojalle voi varata myös ajan mervi.koskela@vuolleoulu.fi
    Ohjaaja: Mervi
    10:00 – 16:00

keskiviikko

Vuorovaikutteiset ryhmät

Vuorovaikutteiset ryhmät tukevat omaa kasvua, itsetuntemusta ja itsetunnon kehittymistä. Vuorovaikutteiset ryhmät kokoontuvat pitkäkestoisesti ja niihin sitoudutaan. Ryhmät ovat luottamuksellisia vertaistukiryhmiä, jossa samassa elämäntilanteessa olevat tytöt kokoontuvat yhteen. Ryhmissä on aina vähintään kaksi aikuista ohjaajaa, jotka tukevat, auttavat ja kuuntelevat. Osa ryhmistä on ns. suljettuja ryhmiä, jolloin ryhmiin ei voi tulla ryhmän jo käynnistyttyä.
Osa ryhmistä on avoimia ryhmiä. Avoimeen ryhmätoimintaan pääsee mukaan kesken toimintakautemme. Lisätietoja ryhmistä ja mukaan tulemisesta saat ryhmän ohjaajilta.

YHTEISÖTOIMINTA

Avointen ovien yhteisötoiminta on tarkoitettu juuri sinulle 12-28 vuotias tyttö tai nuori nainen, joka mietit mitä tehdä päivän päätteeksi ja etsit paikkaa, jossa olisi sekä mukavaa että turvallista. Yhteisötoiminta on tyttöjen yhteistä aikaa ja oleskelua Talon tiloissa. On tärkeä olla paikka, jossa voi tulla kohdatuksi ja kuulluksi omanlaisenaan tyttönä ja naisena. Yhteisötoiminnassa kohtaat eri elämäntilanteissa olevia nuoria, Talon ohjaajia sekä vapaaehtoisia naisia. Yhteisötoiminnassa on mahdollista osallistua teemallisiin iltoihin. Teemailtoja vietetään satunnaisesti ja sinulla on mahdollisuus ehdottaa erilaisia aiheita.

Naiseksi – Seksuaalineuvonta

Oulun Tyttöjen Talon Naiseksi-seksuaalineuvontavastaanotto on tytöille ja nuorille naisille (12–28-v) tarkoitettu maksuton palvelu. Vastaanotolle voi tulla ilman ajanvarausta maanantaisin klo 10-16. Vastaanotolle voi myös tarvittaessa varata keskusteluajan. Palvelu on luottamuksellista ja halutessasi voit asioida nimettömästi. Vastaanotolla saat tukea ja ohjausta mm seurusteluun ja parisuhteeseen, oman sukupuolisuuden pohdintaan, kuukautisiin, ehkäisyyn ja raskauteen tai seksuaaliseen häirintään ja väkivaltaan liittyvissä kysymyksissä. Vastaanotolla sinua palvelee seksuaalineuvoja/kätilö Mervi Koskela 0400263844 tai mervi.koskela@vuolleoulu.fi.

LIKKALÄHDÖT

Likkalähdöt ovat ohjattuja tutustumiskäyntejä tyttöryhmille Tyttöjen Talon tiloissa. Likkalähdön teeman voi valita seuraavista: Tunnista tunteesi, Tyttönä ja naisena eläminen, Ystävyys, Me yhdessä -ryhmävuorovaikutustaidot sekä Mediataidot. Teema voidaan suunnitella myös ryhmän toiveista käsin.

Yksi luokka/ryhmä voi käydä yhdellä tutustumiskäynnillä.
Voit sopia Likkalähdön Mervin kanssa mervi.koskela@vuolleoulu.fi puh. 0400-263844.

Tapahtumat

Tyttöjen Talo on mukana erilaisissa tapahtumissa sekä lomien aikoihin Talolla järjestetään poikkeustoimintaa, kuten erilaisia toimintapäiviä. Seuraa Ajankohtaista osiota.

Yksilökohtaaminen

Tyttöjen Talo tarjoaa yksilötyötä, jossa voidaan luottamuksellisesti pohtia yhdessä sinua askarruttavia kysymyksiä tai asioita. Voit tulla kysymään sinua askarruttavista asioista avoimen toiminnan aikaan tai omalla, sinulle varatulla yksilöajalla. Tapaamme sinua mielellään kahdenkesken yhdessä sovittuna ajankohtana. Yksilötyössä alkutilanteen kartoituksen jälkeen asetamme yhteistyölle yhteiset tavoitteet ja siirrymme toiminnalliseen yksilötyöhön mahdollisimman pian. Nuorten odottavien äitien on myös mahdollista tavata Talolla doulaa, synnytystukihenkilöä, ja keskustella raskauteen, synnytykseen ja vauvan hoitoon liittyvistä asioista. Jos haluat sopia ajan, niin ole yhteydessä Talon henkilökuntaan puh. 085554073 tai etunimi.sukunimi@vuolleoulu.fi